Incepand cu data de 05.03.2012 ne mutam intr-un nou sediu!
Soseaua de Centura, Nr. 2, Corp 4, Depozitul C2, Comuna Stefanestii de Jos, Ilfov.
Pentru harta interactiva va rugam accesati meniul contact sau click aici

Produse

Avem deosebita placere de a va contacta, deoarece compania dumneavoastra ne-a atras atentia, pentru ca produsele pe care le comercializam va ofera solutiile pe care le cautati.

Suntem reprezentanta firmei germane NIEDAX producătoare de materiale electrice cu peste 84 de reprezentanţe în Europa. La noi si la distribuitorii nostrii puteti gasi toata gama de produse de instalatii electrice.

Cu cele 25 000 de articole Grupul NIEDAX va ofera tot ce va este necesar pentru instalatii electrice moderne.

Noi va oferim solutia optima pentru orice proiect de constructii civile sau industriale, vile, magazine, hale industriale, uzine sau cladiri publice, utilizate la exterior sau in interior.

Electraplan România S.R.L. şi-a început activitatea în România în anul 2004 Firma noastră se ocupă în România de importul produselor:

•  Niedax
•  Electraplan
•  Kleinhuis

Marcile comercializate de noi sunt produsele unor firme lideri in domeniu din Europa, asigurand producatorilor parteneri calitate si conditiile unei productii competitive la export.

Produsele comandate sunt transportate la destinaţie fara costuri suplimentare si cu formalitătile vamale efectuate. Conditiile de plată se adaptează cerintelor partenerilor nostri. Asigurăm 1 an garantie prin firma producatoare pentru fiecare produs transportat de noi. In vederea satisfacerii exigentelor clientilor nostrii, firma noastra lucreaza dupa standardul de calitate ISO 9002.

 

Catalog Niedax

CATALOAGE NIEDAX

ELECTRAPLAN

CATALOG FINTECH

CATALOG KLEINHUIS

Sondaj

Ce produse utlilizati?